Media

Γεια σου: Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μπήκε «ανάποδα» στο πλατό και η Μπακοδήμου άρχισε να... φωνάζει

Gossip-tv Team

Γεια σου: Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με το χιούμορ που την διακατέχει θέλησε να τρολαριστεί ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε για την πίσω... όψη της.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου σε πρόσφατες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες αποκάλυψε τις εκδηλώσεις θαυμασμού όταν περπατά στο δρόμο.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και DJ ανέφερε: «Δεν φαντάζεσαι τι μου λένε όταν με βλέπουν από πίσω να περπατάω, δεν μπορώ να το πω, στον υπερθετικό βαθμό είναι. Με βλέπεις από πίσω να περπατάω, τι θα μου πεις; Όταν με είδε μετά αυτός, μου λέει «Μάγκυ, συγγνώμη»! Του λέω «τι συγγνώμη; Δεν πειράζει, καλό είναι»».

Με αφορμή, λοιπόν αυτές τις δηλώσεις, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου εμφανίστηκε με χιούμορ στο πλατό της εκπομπής, «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου.

Η ίδια κατέβηκε τα σκαλιά του πλατό και ξαφνικά γύρισε πλάτη στις κάμερες και άρχισε να περπατάει ανάποδα. Οι συντελεστές ξέσπασαν γέλια και χειροκροτήματα με την Μαρία Μπακοδήμου να φωνάζει: «Έλα στον υπερθετικό το κορίτσι μου. Να παιδί μου τη λένε κοριτσάρα, γυναικάρα, θεάρα. Σε -άρα τελειώνουν όλα. Πλάτη όλη την εκπομπή».

Δείτε όλα όσα έγιναν στο παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved