Media

J2US: Ο Κοκλώνης έκανε την μεγάλη έκπληξη στην Καίτη Γαρμπή με guest κριτή τον Διονύση Σχοινά!

Gossip-tv Team

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης, για ακόμα μια φορά, έκανε την απόλυτη ανατροπή, μιας και επεφύλασσε σε τηλεοπτικό κοινό αλλά και κριτές, μια μεγάλη έκπληξη, προσκαλώντας στη σκηνή του σόου για guest κριτή τον Διονύση Σχοινά!

Μια ακόμα μεγάλη έκληξη για όλους και κυρίως για την Καίτη Γαρμπή, συνέβη σήμερα στο live στο J2US.

Λίγο μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα του σημερινού live, ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με όλους τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους, επέστρεψαν στον αέρα αλλά ο παρουσιαστής τους είπε ότι τους έχει μια μεγάλη έκπληξη. Την ίδια στιγμή κάλεσε στη σκηνή τον αγαπημένο τραγουδιστή Διονύση Σχοινά. ο οποίος και κάθισε στην πέμπτη θέση της κριτικής επιτροπής!

«Αποφάσισα να κάνω κάτι! Τι αποφάσισα; Θα ανακατέψω σήμερα την τράπουλα και θα βάλω δύσκολα στους κριτές μου. Δεν θα είστε μόνο 4 αλλά θα προσθέσω άλλον έναν. Και πέμπτο, που νομίζω ότι θα σας αρέσει... Καίτη, σου έχω έκπληξη! Κυρίες και κύριοι, θέλω με μεγάλη μου χαρά να υποδεχθώ εδώ στο J2US τον αγαπημένο, τον καλύτερο, τον φίλο, τον αδελφό. Τον Διονυση Σχοινά" είπε ο Νίκος Κοκλώνης και αμέσως μπήκε μέσα στο πλατό ο τραγουδιστής!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved