Media

Γιώργος Μαυρίδης: Έτσι τα... βρήκε με τον Σάκη Τανιμανίδη - Το παρασκήνιο της συμφιλίωσης

Gossip-tv Team

Breakfast@Star: Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για όλους και για όλα σήμερα στην εκπομπή του Star, μετά την αποχώρησή του από το Asia Express.

Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, και απάντησε σχετικά με το πώς συμφιλιώθηκε με τον πρώην συνεργάτη του και φίλο, Σάκη Τανιμανίδη.

«Νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να μένουν μεταξύ των ανθρώπων. Δεν θέλω να αναλύσω το παρελθόν, αλλά κάποια στιγμή βρεθήκαμε, συναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, τον πήρα του ευχήθηκα για τα παιδιά του, είχαμε κάποια ανταλλαγή σε ανθρώπινο επίπεδο», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης και συνέχισε:

«Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε με την Κρίστη, ήταν μια δύσκολη διαδικασία η οργάνωση γιατί ήταν λίγα τα άτομα, εγώ όμως της εξήγησα ότι ήθελα να καλέσω όλα τα παιδιά από το World Party, ανάμεσά τους και ο Σάκης. Δεν μπόρεσε να έρθει γιατί είχε τις δικές τους δουλειές, είχε κάποια θέματα υγείας. Όταν έγινε η βάφτιση όμως, με κάλεσε να πάω και πήγα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved