Media

GNTM 5: Η δοκιμασία της πασαρέλας τις αιφνιδίασε- Έδεσαν στα πόδια τους αβγά!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (21-11) μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όλες τις κοπέλες, μιας και έκαναν μια δοκιμασία- μάθημα πασαρέλας, το οποίο και τους δίδαξε να έχουν καλύτερη ισορροπία και την απόλυτη στάση σώματος!

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μόδας, που οι τηλεθεατές παρακολουθούν από την πρώτη κιόλας στιγμή και φυσικά χωρίς να χάνουν επεισόδιο και καμία από τις εξελίξεις που διαδραματίζονται!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (21-11) παρακολουθήσαμε τις περισσότερες κοπέλες να ξυπνούν με απορία μετά την τελευταία αποχώρηση της Κάτιας, η οποία είχε πολλές δυνατότητες και μάλιστα ήταν εκείνη που είχε κερδίσει και το golden pass. Ενώ λοιπόν όλες απόρησαν το πώς ήταν δυνατόν να μην έφυγε η Αλεξία από το παιχνίδι, εμφανίστηκαν στη βίλα του GNTM η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας, λέγοντας στα κορίτσια πώς τους έχουν μια έκπληξη.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, τους είπαν να ετοιμαστούν και να βγουν στην πισίνα για να κάνουν ένα ιδιαίτερο μάθημα πασαρέλας. Οι δυο τους, έδωσαν στις κοπέλες αβγά για να τα κολλήσουν στα πόδια τους και η αποστολή τους ήταν να περπατήσουν χωρίς να τα σπάσουν.

Αυτό στην ουσία βοήθησε τις κοπέλες να δουλέψουν πάνω στην ισορροπία τους, ενώ στη συνέχεια τους έδωσαν και ένα μεταλλικό μπαστούνι που επρεπε να το κρατήσουν κάπως συγκεκριμένα, ώστε να φτιάξουν τη στάση του σώματός τους!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved