Media

GNTM 5: Χαμός στο πλατό με την φωτογραφία της Coty- Έντονη διαφωνία Καγιά- Σοφρωνίου!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Η Coty, ακόμα και αν είχε την ασυλία, κατάφερε να βγάλει μια υπέροχη φωτογραφία, με τους κριτές να διαφωνούν έντονα για το αν ήταν εντός ή εκτός concept!

Η δοκιμασία είχε μια πλωτή πασαρέλα και οι κοπέλες έπρεπε μόλις έφταναν στο τέλος, να έκαναν μερικές πόζες για την φωτογράφηση που είχε σαν concept την διαφήμιση σε ένα γλειφιντζούρι!

Στο σημερινό επεισόδιο (21-11) παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη φωτογράφηση, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, μιας και όλες οι διαγωνιζόμενες πριν από την φωτογράφηση έπρεπε να περπατήσουν σε μια πλωτή πασαρέλα, που ήταν τοποθετημένη μέσα σε μια πισίνα. Μόλις έφταναν στο τέλος, είχαν να φωτογραφηθούν σε ένα χρωματιστό φόντο, με κοριτσίστικο χαρούμενο ύφος, αφού το ζητούμενο ήταν να διαφημίσουν το γλειφιντζούρι που κρατούσαν!

Η Coty μπορεί να έδωσε το εκατό τοις εκατό, αλλά για την Βίκυ Καγιά η εικόνα της ήταν εντελώς εκτός concept, μιας και θεώρησε πώς ήταν πολύ sexy για τα δεδομένα της φωτογράφησης. Όλοι οι κριτές διαφώνησαν μεταξύ τους, με την Coty να λέει στο τέλος ότι θα κάνει αυτό που θέλει και θα προσπαθήσει να το συνδυάζει με το concept!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved