Media

Συγκινεί η Αγγελική Ηλιάδη: «Αισθάνομαι την απουσία του πατέρα μου κάθε λεπτό. Ξέρω ότι είναι καλά»

Gossip-tv Team

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα: το νέο της τραγούδι, το πώς διαχειρίζεται τα κακοπροαίρετα σχόλια, αλλά και το πώς βιώνει την απώλεια του πατέρα της. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες που εδώ και πολλά χρόνια έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που την ακολουθεί και την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα.

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, κάνοντας λόγο για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια μεταξύ πολλών αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα της, γεγονός που πληροφορήθηκε ενώ ήδη βρισκόταν στη "Φάρμα". Η ίδια δεν μπορεί με τίποτα να το ξεπεράσει και η αλήθεια είναι ότι είναι κάτι που θα την βαραίνει πάντοτε, βάσει των λεγόμενών της!

Η Αγγελική Ηλιάδη είπε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς, πάντα υπάρχουν οι κακοπροαίρετοι που θα πετάξουν χολή. Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος και τη δέχομαι την κριτική, όταν εκφράζεται κόσμια όμως. Ο χαμός του γονιού δεν συγκρίνεται με τίποτα. Την απουσία του την αισθάνομαι κάθε λεπτό, σε κάθε γωνιά μέσα στο σπίτι. Έχει έρθει κιόλας, μου έχει μιλήσει. Ξέρω ότι είναι καλά, ότι με βλέπει και με προσέχει. Υπάρχει απλά υπάρχει κάπου αλλού»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved