Media

Σασμός: Ο Παντελής πήγε να σηκώσει χέρι στη Θοδώρα και αποθεώθηκε για την ερμηνεία του!

Gossip-tv Team

Σασμός: Μία από τις πιο δυνατές σκηνές του αποψινού επεισοδίου (22/11) ήταν όταν ο Παντελής, ο καφετζής του χωριού, είχε έντονο καβγά με την κόρη του, τη Θοδώρα. 

Ο Στάθης Μαντζώρος, ο οποίος σύμφωνα με το σενάριο είναι ο πατέρας της Δανάης Παππά, είναι σε κόντρα με την κόρη του. Η σχέση της με τον Λευτέρη Ορφανό, ρόλο που υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης, δεν του αρέσει καθόλου και κρυφά από εκείνη, κανόνισε να συναντηθεί μαζί του και να του ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να πλησιάζει τη Θοδώρα.

Εκείνη όμως έμαθε τι ακριβώς έκανε ο πατέρας της πίσω από την πλάτη της και έγινε έξαλλη. Πρωί πρωί λοιπόν, όπως παρακολουθήσαμε σήμερα, και ενώ δεν είχαν πιει ούτε πρωινό, άρχισαν να λογομαχούν έντονα.

Η Θοδώρα διεκδίκησε το δικαίωμά της να ορίζει την προσωπική της ζωή όπως θέλει όμως ο Παντελής, φανερά ενοχλημένος με τη συμπεριφορά της έγινε έξαλλος μαζί της. Τόσο που παραλίγο να σηκώσει χέρι πάνω της, γεγονός που σόκαρε τόσο τη Θοδώρα όσο και τη μητέρα της, την Άννα που πήρε το μέρος της κόρης της.

Το αποτέλεσμα ήταν η Θοδώρα να φύγει από το σπίτι και εκείνον, να κλαίει γοερά από την ένταση. Μάλιστα σε κάποιο σημείο του καβγά του με τη Θοδώρα της είπε ότι δεν θέλει να τον κάνει να γίνει σαν τον πατέρα του, ο οποίος προφανώς ήταν κακοποιητικός.

Η συγκεκριμένη σκηνή σχολιάστηκε ιδιαίτερα έντονα στο Twitter με τους χρήστες να εστιάζουν στη μοναδική ερμηνεία του Στάθη Μαντζώρου. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

Δείτε τη συγκλονιστική σκηνή στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved