Media

«Άφωνη» η Ελένη με τον Μιχάλη Μόσχου! Το πρωί σεφ και το βράδυ τραγουδά με τη Ζήνα

Gossip-tv Team

Ο Μιχάλης Μόσχου το πρωί εργάζεται ως σεφ και το βράδυ τραγουδάει δίπλα στην Πέγκυ Ζήνα κάτι που άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη εντυπωσιάστηκε τόσο που ήθελε να μάθει λεπτομέρειες από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τον Μιχάλη Μόσχου!

«Είναι ευτυχία που κάνω τα δύο χόμπι μου ως επάγγελμα» δηλώνει ο Μιχάλης Μόσχου. Ο Μιχάλης εργάζεται τα πρωινά ως σεφ και τις νύχτες τραγουδάει δίπλα στην Πέγκυ Ζήνα.

Όπως λέει πρώτα στη ζωή του ήρθε η μουσική καθώς τραγουδούσε από τα 5 του έτη και στα 17 πέρασε από οντισιόν καταλήγοντας να δουλεύει δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Σε ό,τι αφορά τη μαγειρική την χαρακτηρίζει «ιεροτελεστία». «Δεν έχω αφήσει ποτέ ούτε σχέση μου, ούτε φίλους μου να μπουν στην κουζίνα. Για εμένα η μαγειρική είναι κάτι σαν ψυχοθεραπεία» σημειώνει.

Ο Μιχάλης ξεκίνησε να ασχολείται με τη μαγειρική πιο σοβαρά όταν οι μέρες στην πίστα μειώθηκαν και αποφάσισε να πάει σε σχολή μαγειρικής. «Έχει τύχει πελάτες να με ξέρουν ως σεφ και να με δουν στην σκηνή και να μην το πιστεύουν» αναφέρει.

Δηλώνει πως η Πέγκυ Ζήνα αποτελεί δεύτερη οικογένειά του καθώς συνεργάζονται πολλά χρόνια. «Έχει φάει από τα χέρια μου αλλά γενικά τρώει λιτά» προσθέτει.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved