Media

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Σασμός, τα viral ντολμαδάκια και το ringtone του κινητού του

Gossip-tv Team

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται μίλησε για την άθληση, τη σειρά, Σασμό που έχει δει, αλλά αναφέρθηκε και στα παιδιά του, αν τσακώνεται… ενώ μάθαμε και ποιο ringtone έχει στο κινητό του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Όχι διαφορετικά από ότι νομίζω θα έκανε ο οποιοσδήποτε έχει μια δυσκολία στη δουλειά του. Ο καθένας έχει τον τρόπο του. Για μένα είναι σημαντική η άθληση. Όσο αργά το βράδυ και αν είναι. Είναι σημαντική εκτόνωση.

Είναι συνηθισμένο να μην πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Μια χαλαρή συζήτηση με τη γυναίκα μου. Να αφήσουμε μακριά τα κινητά. Τηλεόραση βλέπω. Έχω δει επεισόδια του Σασμού, τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα σειρά.

Χαίρομαι γιατί η ελληνική τηλεόραση παράγει ενδιαφέρον περιεχόμενο. Βλέπω ποδόσφαιρο. Είναι πολύ ωραίο που 9 το βράδυ υπάρχει ένα ματς. Βλέπω Netflix, διαβάζω. Ακούω μουσική στο αυτοκίνητο, στις περιοδείες ή στο αεροπλάνο».

Όσον αφορά τα παιδιά του, είπε: «Τσακώνομαι για θέματα που τσακώνονται οι γονείς με τα παιδιά. Κάποιες φορές θέλουμε να είμαστε πιο παρεμβατικοί. Η Μαρέβα παραπονιέται όταν δεν βρίσκει τα παιδιά και δεν την παίρνουν τηλέφωνο. Έχω τρία παιδιά στο εξωτερικό. Το ένα δουλεύει και τα δύο σπουδάζουν»!

Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού έβαλε μια μουσική “παραγγελιά” από το γιο του και ήταν η μουσική από το “Star Wars», από την πρώτη ταινία, και αποκάλυψε πως αυτή τη μουσική έχει ως ringtone στο κινητό του!

Πώς σχολίασε τη viral πια ατάκα του για τα «ντολμαδάκια»;

Διαβάστε επίσης:

Καλύτερα δε γίνεται – Μητσοτάκης: Τα «έχωσε» στους τράπερς: «Δεν είναι αυτό πρότυπο»!

Καλύτερα δε γίνεται: Συγκινεί ο Μητσοτάκης για την αδερφή του που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved