Media

J2US- Δέσποινα Βανδή: Η εντυπωσιακή αλλαγή που μας άφησε άφωνους- Το σχόλιο του Κοκλώνη!

Gossip-tv Team

J2US: Στο σημερινό live show, η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε ακόμα με πιο αλλαγμένη εμφάνιση, με νέα μαλλιά που της ταίριαζαν πάρα πολύ και την έκαναν πιο κομψή!

Η τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές στην εμφάνισή της στα τελευταία live show του J2US, ενώ κάθε φορά εντυπωσιάζει με τα νέα της look.

Στην σημερινή έναρξη του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε αρχικά στη σκηνή του σόου και τραγούδησε, με το κοινό να ξεσηκώνεται και να διασκεδάζει με τον παρουσιαστή από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Λίγο αργότερα, ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε τους κριτές του σόου και μεταξύ άλλων σχολίασε και την Δέσποινα Βανδή, η οποία και εμφανίστηκε στο live με νέο hairlook.

Η περούκα που επέλεξε αυτήν την φορά η Δέσποινα Βανδή, της χάρισε ένα μακρύ καρέ σε πολύ σκούρα απόχρωση, που με το μακιγιάζ που είχε κάνει και το outfit που φορούσε, έκανε το απόλυτο match και την έκαναν να φαίνεται πάρα πολύ λαμπερή. Ο Νίκος Κοκλώνης μάλιστα, σχολιάσε και την πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τις Μέλισσες και πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery την αλλαγή στην εμφάνισή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved