Media

Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: «Τη θαυμάζω επαγγελματικά, απλώς στην πορεία της ξέχασε ότι...»

Gossip-tv Team

Η Ζήνα Κουτσελίνη στο πάρτι που έδωσε για να γιορτάσει τα 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας της στην τηλεόραση, μίλησε στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι για όλα και φυσικά δεν ξέχασε να αναφερθεί και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.  

Η παρουσιάστρια της κοινωνικής εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε για την απόφασή της να βγει μπροστά στις κάμερες μετά από μία πολύ καλή πορεία πίσω από αυτές: «Τίποτα δεν πάει χαμένο, ακόμα και να έχανα, έδωσα μία μάχη και την έχασα, πόσο μάλλον τώρα που την κέρδισα. Νιώθω δικαιωμένη» είπε ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Μου έχει λείψει να είμαι στέλεχος σε κάποιο κανάλι. Κάθε μέρα βλέπω τηλεόραση και σκέφτομαι τις διορθωτικές κινήσεις που θα έκανα αν ήμουν στέλεχος».

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κακή συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την οποία είπε πως αν την είχε απέναντί της στον καναπέ:

«”Να 'μαστε πάλι εδώ Κωνσταντίνα”, έτσι θα το ξεκινούσα. Η τηλεοπτική μας συνάντηση όμως προϋποθέτει μία συνάντηση μεταξύ μας και πιστεύω μετά τα πράγματα θα κυλήσουν».

Και τόνισε στη συνέχεια η Ζήνα Κουτσελίνη:

«Τη θαυμάζω επαγγελματικά, πιστεύω μπορεί να έχει μεγάλη καριέρα, απλώς στην πορεία της ξέχασε το ότι είναι καλό να διαχειρίζεται τους συνοδοιπόρους της».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved