Media

Ελένη Μενεγάκη: Πρώην συνεργάτης της απαντά για την «κόντρα» της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Gossip-tv Team

O Valentino είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη και, σε δηλώσεις του, απανά ξεκάθαρα για τον χαρακτήρα της, ενώ τόνισε πώς δεν θα έκανε ποτέ καψόνια σε κάποιον. 

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κατακτήσει τη δική της μοναδική θέση στην καρδιά μας.

Η κάμερα της εκπομπής "Open Weekend" συνάντησε τον Valentino, ο οποίος και είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη. Ο ίδιος είπε και την γνώμη του σχετικά με τα όλα όσα έχουν ειπωθεί για την "κόντρα" τους με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, λέγοντας πώς η Ελένη Μενεγάκη είναι φανταστική και πώς ποτέ δεν θα μπορούσε να κάνει καψόνια σε κάποιον συνεργάτη της.

«Τη λατρεύω την Ελένη Μενεγάκη. Ήταν από τις καλύτερες χρονιές της ζωής μου, σαν να ήμουν σε κατασκήνωση. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Έχω δει να γίνεται κάτι σαν επίθεση στον Δημήτρη. Ξέρω ότι είναι τυπικός στη δουλειά του, εργασιομανής, τρέχει όλη μέρα και είναι ένα πολύ ευδιάθετο καλό παιδί. Η επίθεση δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο γίνεται.

Είναι λογικό σε μια καθημερινή εκπομπή να αλλάζεις στήλες και πρόσωπα και κάποια μέρες κάποιον να βγει πιο πολύ, κάποιος πιο λίγο ή καθόλου. Αυτό αλλάζει σύμφωνα με το τι θέλει ο θεατής. Είναι μέσα στο πρόγραμμα όποιος βρίσκεται σε μια εκπομπή κάποια στιγμή να βγει πιο πολύ και κάποια παραπάνω. Δε σημαίνει κάτι αυτό.

Εγώ δε συνέχισα στην Ελένη γιατί έκανα πολλά πράγματα μαζί. Δε συνέβη κάτι άλλο. Η Ελένη νομίζω είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα κάνει καψόνια. Πολλά ακούγονται, πολλά λέγονται. Εγώ αυτό που έζησα ήταν πολύ όμορφο και αγνό. Το έχω στο μυαλό μου πολύ όμορφα. Ήταν πολύ ωραία περίοδος και πολύ όμορφη συνεργασία. Ήταν όλα μέλι γάλα» είπε ο Valentino.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved