Media

Σασμός: Η «γαϊδάρα» Άσπα που εξόργισε το Twitter & η τρυφερή συνάντηση του Αστέρη με τον μικρό Πετρή

Gossip-tv Team

Σασμός: Ένα τηλεφώνημα του Μύρωνα στην Άσπα, στάθηκε η αφορμή για να βγάλει η τελευταία τον πιο άσχημο χαρακτήρα της. 

Ο Μύρωνας, ο βοηθός του αστυνόμου Φραγκιαδάκη πήρε τηλέφωνο την Άσπα για να δει τι κάνει μιας και έχει δείξει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του για εκείνη. Μπορεί να μην το έχει ομολογήσει ποτέ στην ίδια ξεκάθαρα, όμως της το δείχνει με κάθε τρόπο.

Ο αστυνομικός λοιπόν ήθελε να μάθει αν είναι καλά, μόνο που η Άσπα ήταν πολύ απότομη μαζί του. Αφού τον προειδοποίησε ότι δεν είναι καλή μέρα για εκείνη, ο Μύρωνας θέλησε να συνεχίσει την κουβέντα και μάλιστα προσφέρθηκε να βοηθήσει αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Μόνο που η απάντησή της, ήταν πράγματι πολύ έντονη, υποβιβάζοντας τον Μύρωνα και μιλώντας του πολύ απότομα, σχεδόν θυμωμένα. Μάλιστα, βιάστηκε να του το κλείσει, γεγονός που έδειξε να στενοχωρεί τον Μύρωνα ο οποίος έμεινε σχεδόν με το στόμα ανοιχτό.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη σκηνή δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter που «τα πήραν» με τη συμπεριφορά της Άσπας στον Μύρωνα. Φυσικά όλοι πήραν το μέρος του και καταδίκασαν τον τρόπο που του είχε μιλήσει η Άσπα. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets:

Στο μεταξύ είδαμε απόψε (28/11) και την τυχαία συνάντηση του Αστέρη με τον μικρό Παυλή ο οποίος έπαιζε με τη μητέρα του σε βόλτα τους. Ο τρυφερός τρόπος που φέρθηκε ο Αστέρης στο αγοράκι που ακόμα δεν γνωρίζει ότι είναι ο βιολογικός του γιος, έκανε τους τηλεθεατές να συγκινηθούν.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις συγκεκριμένες σκηνές:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved