Media

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ξέσπασμα στο πρωινό του Star και οι καταγγελίες

Gossip-tv Team

Breakfast@Star: Στο πρωινό του Star λύγισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, στην ίδια εκπομπή έκανε και τις πρώτες δηλώσεις μετά το περιστατικό.

Ο γνωστός καλλιτέχνης σχολίασε τα όσα έγιναν χθες και μίλησε για ανθρώπους που του έχουν ζητήσει χρήματα και τον έχουν εκβιάσει.

«Κατά καιρούς μου έχουν ζητήσει πολλοί άνθρωποι χρήματα, για να κάνουν επιτυχία τα τραγούδια μου. Χρήματα για να μην σταματήσουν την πορεία των τραγουδιών μου, εκβιαστικά δηλαδή τα ζητούσαν», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και συνέχισε: «Από την ώρα που φύγαμε από το πλατώ πρέπει να έχω λάβει πάνω από 200 μηνύματα. Οι άνθρωποι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Υπάρχει ένα σάπιο κατεστημένο από πίσω που κλείνει τις πόρτες σε όποιον δεν συμμορφώνεται».

«Είναι ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας αλλά για να μου στέλνουν νέα παιδιά μηνύματα και να μου λένε προφανώς μιλάς για αυτόν, το έχει κάνει και σε εμάς… ήταν τόσο σιχαμένος ο τρόπος του, τόσο έντονος και σίγουρος ότι θα ανταποκριθώ. Κυριολεκτικά με στρίμωξε», κατήγγειλε στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved