Media

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έβλεπες τον άνθρωπό σου να καταρρέει και να σου περιγράφει…»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό Μας και μίλησε μεταξύ άλλων για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να καταλάβει. Δεν είναι ταινία, είναι η ζωή. Έχω έρθει αρκετές φορές σε δύσκολη θέση. Καταλογίστηκαν και σε μένα πράγματα. Υπήρχε προσωπική διένεξη κάποια στιγμή. Δεν πήγα να καταθέσω. Όταν γίνεται κανονικότητα το να σε προσβάλλουν, κρατάς, κρατάς και κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα όριο.»!

Και τόνισε: «Μέχρι και το δικαστήριο το κατάλαβε αυτό. Ήταν προσβλητικό αυτό που άκουσα. Δεν έχω εμπλακεί σε κανένα περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ας μη το συζητήσουμε, έχουν ειπωθεί πράγματα σε εκπομπές που δεν ισχύουν. Δεν έχω βρεθεί σε καμία αντιπαράθεση».

Και πρόσθεσε «Τρεις μήνες μετά το περιστατικό αυτό γνώρισα την Λένα Δροσάκη (τη γυναίκα του). Είχαμε μάθει ότι ο Φιλιππίδης αποχώρησε από μια παράσταση αλλά όχι περισσότερα πράγματα. Δεν είχε βγει κάτι προς τα έξω. Ήταν δύσκολο όταν μου είπε η Λένα το τι είχε συμβεί. Έβλεπες τον άνθρωπό σου να έρχεται σε μια πολύ δύσκολη θέση ψυχολογικά, να καταρρέει και να σου περιγράφει ένα πολύ δύσκολο γεγονός. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι δίπλα του και να τον στηρίζεις»!

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πέσω από το μπαλκόνι»

Δίκη Φιλιππίδη: Ο Πέτρος σηκώθηκε από το εδώλιο του κατηγορούμενου και φώναζε

Ένταση στη δίκη Φιλιππίδη – Το πρόβλημα υγείας της Δροσάκη και η παρέμβαση της αστυνομίας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved