Media

Χατζίδου – Παύλου: Τα τρυφερά λόγια για την κόρη τους Μελίνα και η συγκίνηση

Gossip-tv Team

Η μικρή Μελίνα επέστρεψε στο σπίτι και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, της έστειλαν ένα τρυφερό μήνυμα.

Την περασμένη Κυριακή η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια γνωστοποίησε πως η κόρη της, Μελίτα εισήχθη στο νοσοκομείο για ορισμένες εξετάσεις με την ίδια την επόμενη ημέρα και αφού είχε λάβει δεκάδες μηνύματα, να λέει στον «αέρα» της εκπομπής της:

«Αχ, καλημέρα σας! Θέλω να σας πω καταρχάς ότι έχω πάρει πολλά μηνύματα για το Μελιτάκι. Ανησυχήσατε γιατί ήμασταν στο νοσοκομείο. Περάσαμε κάτι με την υγεία της, έγινε ένα συμβάν. Πήγαμε στο νοσοκομείο, το ψάξαμε. Είναι όλα καλά και φυσιολογικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη. Όλα καλά! Η συμβουλή μου στις μαμάδες είναι να απευθυνόμαστε σε γιατρό ακόμα και για το παραμικρό».

Σήμερα (1-12) οι δυο γονείς μέσα από την εκπομπή τους, έστειλαν συγκινημένοι αλλά και χαρούμενοι που το κοριτσάκι τους είναι καλά, ένα τρυφερό μήνυμα στην μικρή.

«Να δώσω ένα μεγάλο φιλί στο Μελιτάκι που έχει ιωσούλα και είναι σπίτι και μας λείπει. Και σε όλα τα παιδάκια και σε όλους που ταλαιπωρούνται από αυτές τις ιώσεις. Περαστικά και γρήγορα, γιατί γίνεται ένας χαμός» είπε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συμπλήρωσε: «Μελίτα σε αγαπάμε πάρα πολύ. Φιλάκια Μελιτάκι μας. Μας λείπεις πολύ. Να είσαι γρήγορα καλά να παίξουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved