Media

Δημήτρης Μακαλιάς για τους μισθούς στο θέατρο: «Σχεδόν τσάμπα παίζουν...»

Gossip-tv Team

Ποιος είναι πρωινιάτικα: Ο Δημήτρης Μακαλιάς άκουσε τις δηλώσεις του Δημήτρη Τσιγκριμάνη στην εκπομπή και είπε την δική του άποψη.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τους μισθούς των ηθοποιών στο θέατρο.

«Καλώς ήρθατε στη δουλειά μας. Είναι πολύ μικρό το ποσοστό που αμείβεται τόσο καλά. Το θέατρο είναι σκληρό πράγμα, στην Ελλάδα ειδικά», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Πριν την κρίση υπήρχε μία άνθιση στην τηλεόραση που οι ηθοποιοί αμείβονταν πάρα πολλά λεφτά. Μην ξεχνάτε ότι υπήρχαν και άνθρωποι που έπαιρναν και 5-10.000 ευρώ το επεισόδιο», ανέφερε με τη σειρά της η Μπέτυ Μαγγίρα.

Και ο Δημήτρης Μακαλιάς συνέχισε: «Μιλάς πάλι για το 1%. Εδώ στο Εθνικό Θέατρο να πας να παίξεις, που είναι κρατικός οργανισμός και δεν σε απασχολούν τα εισιτήρια, επιχορηγείται απ’ το Κράτος, και βλέπεις ότι η αμοιβή είναι πολύ χαμηλή για ένα νέο παιδί.

Όταν φτάνει τα 700-800 ευρώ ο μισθός, πόσο καιρό μπορείς να αντέξεις με αυτό; Αναγκαστικά κάνεις και μια δεύτερη δουλειά. Δεν είναι δύσκολο; Και σου λέω όταν είσαι στον πρώτο οργανισμό. Δεν σου λέω να πας σε ένα μικρό θέατρο, που μπορεί να παίρνεις και 100 ευρώ και 200. Άστο, μην το συζητάς. Σχεδόν τσάμπα παίζουν».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved