Media

Θοδωρής Φέρρης: Ήταν ένα μικρό όνειρο να κάνω το «Σπίτι με το MEGA»

Gossip-tv Team

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» δύο αγαπημένους καλλιτέχνες, τους οποίους συνδέει μία δυνατή φιλία. 

Ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο συναντιούνται στη σκηνή και μας προσκαλούν σε μία βραδιά που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε στο χρόνο, να νιώσουμε δυνατά συναισθήματα και να χορέψουμε στους ρυθμούς των μεγάλων τους επιτυχιών.

Για τον Θοδωρή Φέρρη ήταν ένα όνειρο να βρεθεί στο «Σπίτι με το MEGA», ενώ μίλησε για τη φιλία που τον συνδέει με τον Νίνο.

«Ήταν ένα μικρο όνειρο να κάνω το «Σπίτι με το MEGA. Με τον Νίνο είμαστε φίλοι, συμβουλεύεται ο ένας τον άλλον, θα μπορούσα να τον αποκαλέσω και μέντορα».

«σαν σήμερα πριν 20 χρόνια έφυγα από το Fame Story», θυμήθηκε ο Νίνο και στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του: «Οι δυο ωραιότερες στιγμές μου ήταν που γεννήθηκαν τα παιδιά μου, δεν μπορώ να βάλω κάτι παραπάνω από αυτό. Δεν έχω φωνάξει ποτέ στα παιδιά μου, δεν με έχουν δει ποτέ νευριασμένο».

Η Αποστολία Ζώη δήλωσε στο «MEGA Καλημέρα» πως στον Νίνο θαυμάζει τη ψυχή του, ενώ στον Θοδωρή Φέρρη τη φωνή του.

«Ο Θοδωρής Φέρρης είναι η φωνή, ο Νίνο είναι μία αγνή ψυχή, ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα», είπε ο Γρηγόρης Πετράκος, ενώ ο Ζαφείρης Μελάς σημείωσε πως βλέπει μεγάλη καριέρα στους δύο τραγουδιστές.

«Τον Νίνο τον ξέρω σαν τραγουδιστή και τον θαυμάζω. Έχω κάνει παρέα με τον Θοδωρή Φέρρη, τον γουστάρω πολύ, είναι ωραίος», είπε ο Μανώλης Κονταρός.

Η Τζούλι Μασίνο δήλωσε συγκινημένη που μετά από 20 χρόνια βρίσκεται μαζί με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως ο Νίνο και ο Θοδωρής Φέρρης, ενώ ο Αντώνης Γούναρης τους θεωρεί πλέον παιδιά του.

«Τον Νίνο τον έβλεπα στο Fame Story όταν ήμουν στο νήπιο, τον Θοδωρή Φέρρη τον λατρεύω», είπε η Ματίνα Ζάρα, ενώ η Χριστίνα Μηλιού ανέφερε πως συνδέεται πολύ και με τους δύο τραγουδιστές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω που πρόβαλε η εκπομπή, Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved