Media

Asia Express: Το ζευγάρι που πέρασε στον τελικό και τα δάκρυα για τον... ελέφαντα!

Gossip-tv Team

Το Asia Express την επόμενη εβδομάδα ρίχνει αυλαία αφού έρχεται ο τελικός και μάλιστα ήδη ένα ζευγάρι, μετά τη χθεσινοβραδινή δοκιμασία που παρακολουθήσαμε πέρασε στον τελικό! 

Χθες λοιπόν, όπως παρακολουθήσαμε, τα τέσσερα ζευγάρια που έχουν απομείνει, δηλαδή η Κολέτσα με την Κολέτσα με τη Μαρία, ο Παύλος με τον Χρήστο, ο Γιάννης με τον Λευτέρη και ο Βασάλος με τον Fipster, ρίχτηκαν ξανά σε μία πολύ σκληρή μάχη για να κατακτήσουν τη νίκη στις νέες δοκιμασίες.

Αυτές ήταν πολύ απαιτητικές και όπως είδαμε, ανάμεσα στα όσα έπρεπε να κάνουν, ήταν και να υφάνουν κλωστές από μεταξοσκώληκες ώστε να δημιουργήσουν το δικό τους μετάξι. Η Ζενεβιέβ μας ξενάγησε για ακόμα μία φορά στα ήθη και τα έθιμα της Ταϋλάνδης ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις μεταξύ των διαγωνιζόμενων.

Από τις πιο τρυφερές στιγμές του επεισοδίου χθες ήταν όταν οι διαγωνιζόμενοι αντίκρισαν μπροστά τους γλυκύτατους ελέφαντες και μάλιστα όταν ο Fipster πλησίασε έναν και διαπίστωσε ότι αυτός κλαίει, έβαλε και εκείνος τα κλάματα.

Ενόψει τελικού βέβαια, η αναμέτρηση ανάμεσα στους παίκτες ήταν πολύ έντονη και μάλιστα χθες ένα ζευγάρι κατάφερε να περάσει αμέσως στον τελικό, εξασφαλίζοντας τη μία από τις δύο θέσεις που υπάρχουν για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Αυτό το ζευγάρι ήταν ο Παύλος και ο Χρήστος που έβαλαν τα δυνατά τους και κατάφεραν να περάσουν απευθείας στον τελικό.

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved