Media

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Αγωνία»!

Gossip-tv Team

J2US: Στο σημερινό live show (3-12) ο Νίκος Κοκλώνης, με αφορμή το τραγούδι "Αγωνία" που ακούστηκε από την Μελίνα Μακρή και τον Ιωάννη Μελισσανίδη, αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το ιστορικό τραγούδι. 

Το αγαπημένο μουσικό σόου έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, που το παρακολουθεί κάθε Σαββατόβραδο και διασκεδάζουν με όλη τους την ψυχή.

Στο σημερινό live show του J2US, ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή ερμήνευσαν στην πρώτη τους εμφάνιση το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου "Αγωνία", το οποίο και είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του αείμνηστου καλλιτέχνη. Όταν έφτασε η στιγμή της κριτικής τους, όλοι οι κριτές συμφώνησαν ότι θα μπορούσε το ζευγάρι να τα έχει πάει καλύτερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το αποτέλεσμα ήταν κάκιστο.

Παράλληλα, κατέληξαν στο γεγονός ότι τέτοιου είδους και τέτοιας ιστορίας τραγούδια δεν είναι εύκολο να τα πλησιάζει κάποιος καλλιτέχνης, μιας και τα έχουμε συνηθίσει από συγκεκριμένους τραγουδιστές. Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης με τον Σταμάτη Φασούλη ξεκίνησαν μια συζήτηση και ο παρουσιαστής αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι, που το έχει γράψει ο Γιώργος Ζαμπέτας.

"Ο Τόλης Βοσκόπουλος του ζήταγε συνέχεια έναν τραγούδι του και ο Ζαμπέτας του έλεγε: Τι να τα κάνεις τα δικά μου τα τραγούδια; Εσύ έχεις τα δικά σου. Έτσι αποφάσισε να του δώσει την "Αγωνία" και ο Τόλης απογειώθηκε και έγινε νούμερο ένα" είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved