Media

J2US: Κάκκαβα-Αγέρης: Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού που αποχώρησε από το 9ο live!

Gossip-tv Team

Μόλις τρεις εβδομάδες απέμειναν πριν από το μεγάλο τελικό του φετινού J2US και όσο προχωράει ο καιρός, τόσο πιο επώδυνο γίνεται για τους συντελεστές του σόου να αποχωρίζονται κάποιο ζευγάρι καθώς έχουν δεθεί πολύ μεταξύ τους. 

Χθες το βράδυ (4/12) είχε έρθει η στιγμή για να αποχαιρετήσουν την παραγωγή και τους υπόλοιπους συντελεστές ο Κώστας Αγέρης και η Νάταλι Κάκκαβα οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα μάς χάριζαν μοναδικές ερμηνείες.

Το ζευγάρι ερμήνευσε δύο τραγούδια και μάλιστα άκουσε καλές κριτικές από την επιτροπή, όμως το τηλεοπτικό κοινό είχε άλλη άποψη αφού του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Μετά το τέλος του χθεσινού σόου και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Νάταλι Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης, συγκινημένοι που ένα τόσο όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, μίλησαν για την αποχώρησή τους, δηλώνοντας πανέτοιμοι βέβαια για τη βραδιά του μεγάλου τελικού που θα γίνει το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Όπως τόνισαν και οι δύο μέσα από τις δηλώσεις τους, μέσα από τη συμμετοχή τους στο μουσικό σόου πέρασαν υπέροχα και γνώρισαν καινούργιους φίλους.

Δείτε παραπάνω τη στιγμή της αποχώρησής τους και παρακάτω τις πρώτες δηλώσεις τους μετά το «αντίο» που είπαν στο Just the two of us:

https://www.instagram.com/p/CluacEKo4YS
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved