Media

Αποκαλυπτικός ο Γεωργούλης: «Όταν θες να κάνεις μια δουλειά, σου έρχεται ένας… τυφώνας λασπολογίας»

Gossip-tv Team

O Aλέξης Γεωργούλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός ενώ μεταξύ πολλών αναφέρθηκε και στην ενασχόλησή του με την πολιτική. 

Τον έχουμε λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ολης της ύλης και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός τόσο για το κομμάτι της υποκριτικής, όσο και για την ενασχόλησή του με την πολιτική, ως Ευρωβουλευτής. Ο ίδιος δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι από τότε που ξεκίνησε να ασχολείται με την πολιτική, έχει δεχτει πολύ μεγάλο πόλεμο, με αρνητικά σχόλια και κατηγορίες.

«Με το που ξεκίνησε η πολιτική έπεσε μια καταιγίδα με σχόλια και «κριτικές» που δεν αντιστοιχούσαν σε κάτι πρακτικό ή κάτι πραγματικό μάλλον. Ήταν βροχή, λάσπη, εκεί κάθισα τελείως απ’ έξω και το έκοψα, είναι σαν να θέλει κάποιος να σου κάνει κακό και εσύ να ενδιαφερθείς για το κακό σου, είναι δικό του θέμα και εσύ πρέπει να κρατήσεις την απόστασή σου... Τώρα μετά και τον κoρονοϊό είναι πολλά πράγματα έξω και περιμένω αυτά να κριθούν για να κρίνω και εγώ το πώς μας κρίνουν. Τα έργα μας είναι αυτά που θα κρίνουν κάποιον για τη δουλειά του».

Τέλος ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρθηκε και στις κριτικές που δέχτηκε όταν ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός: «Όταν θες να κάνεις μια δουλειά και σου έρχεται ένας… τυφώνας λασπολογίας, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσει ο τυφώνας και να βγεις έξω να δεις τι έχει γίνει».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved