Media

The Chase: Παίκτης στη Μπεκατώρου: «Αυτά μου λέτε και με ματιάσατε»

Gossip-tv Team

The Chase: Μία πραγματικά πολύ αστεία στιγμή έζησε η Μαρία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου (5/12) με έναν παίκτη που την έκανε να γελάσει με την ψυχή της όπως βέβαια και τους τηλεθεατές. 

Ο Κωνσταντίνος από το πρώτο λεπτό που έπαιζε στο the Chase έδειξε πως έχει πάρα πολλές γνώσεις και μάλιστα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής της με τον chaser, που ήταν Το Βουνό, κατάφερε να εξασφαλίσει για την ομάδα του 8000 ευρώ καθώς δεν έκανε ούτε ένα λάθος.

Μόνο που όταν βρέθηκε στον τελικό με τον συμπαίκτη του Ηλία, οι δυο τους νικήθηκαν από το Βουνό αφού απάντησαν μόλις σε οκτώ ερωτήσεις, τις οποίες κατάφερε να απαντήσει ο chaser.

Όταν λοιπόν διαπιστώθηκε ότι μόλις είχαν χάσει, η Μαρία Μπεκατώρου είπε στον Κωνσταντίνο πως είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι και τον ευχαρίστησε για την ευγένεια αλλά και το υψηλό επίπεδο των γνώσεών του.

Τότε ο Κωνσταντίνος της είπε με πολύ χιούμορ: «Αυτά μου λέτε και με ματιάσατε», ατάκα που έκανε την παρουσιάστρια να γελάσει με την ψυχή της.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved