Media

Τσέγκου για Κουτροκόη: «Κάπως έτσι βρέθηκα κι εγώ στον δρόμο τότε από τον ΣΚΑΪ»

Gossip-tv Team

Η Μάγδα Τσέγκου μίλησε για την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ αλλά και για το bullying που δέχθηκε, όταν μίλησε ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων.

Η Μάγδα Τσέγκου τόνισε: «Διάβασα ότι η Ντόρα έφυγε από τον ΣΚΑΪ. Δε γνωρίζω το γιατί. Κάπως έτσι όμως είχα φύγει κι εγώ τότε, όταν ήμουν στον ΣΚΑΪ. Με τον ίδιο τρόπο ξαφνικά έμαθα ότι απολύομαι. Και βρέθηκα κι εγώ έτσι στον δρόμο τότε» δηλώνει η Μάγδα Τσέγκου για τη Ντόρα Κουτροκόη και συμπληρώνει: «Σε παίρνουν ένα τηλέφωνο και σου λένε: παρακαλώ, περάστε από το λογιστήριο».

Και πρόσθεσε η δημοσιογράφος: «Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει ένα ανθρώπινο πρόσωπο, δηλαδή στη μέση της χρονιάς δεν αφήνεις έναν άνθρωπο στον δρόμο. Και η Ντόρα έχει κι ένα παιδί και το μεγαλώνει μόνη της, είναι μονογονεϊκή οικογένεια νομίζω. Εμένα αυτό λίγο με χάλασε»!

Και επίσης δήλωσε: «Ήμουν από τις πρώτες το 2017 που μίλησε για την κατάψυξη ωαρίων, γιατί θεωρώ ότι είναι ένα κοινωνικό ζήτημα που δεν χωράει ταμπού. Είχα δεχτεί πάρα πολύ bullying στα social αλλά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αυτοί οι άνθρωποι που έχουν ένα πληκτρολόγιο και κρίνουν γιατί δεν έχουν τι άλλο να κάνουν. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους κι εγώ τη δική μου και τους στέλνω τα φιλιά μου»!

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day

Διαβάστε επίσης:

«Χείμαρρος» η Ντόρα Κουτροκόη για Οικονόμου - Παυλόπουλο: «Δεν τιμά ούτε εκείνους»

Σήμερα - Ντόρα Κουτροκόη: Τέλος από την εκπομπή του ΣΚΑΪ - Αύριο αποχαιρετά το κοινό

Σήμερα: Το μήνυμα του Πετρετζίκη και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Παυλόπουλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved