Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: O Άγγελος γίνεται «ποιητής»- Όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Gossip-tv Team

Τα Καλύτερά μας Χρόνια: Ο Άγγελος έχει μια ιδέα για το μάρκετινγκ της μπουτίκ, που πετυχαίνει, σε αντίθεση με την προσπάθειά του στο Πανεπιστήμιο.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα...

Ο Άγγελος ορίζεται από την οικογένεια ως baby sitter του μικρού αδελφού του, ενώ ο Λούης προετοιμάζεται για την καριέρα του ως ταξιτζή, μαθαίνοντας οδήγηση. Η άφιξη του Αντώνη και της Ελπίδας από τη Νάξο φέρνει πολλές εκπλήξεις στην οικογένεια. Εκπλήξεις έχουμε και σε όλη τη γειτονιά με την άφιξη του καινούργιου παπά, του αδελφού Μάρκου ή αλλιώς «παπα-παίδαρου». Ο Στέλιος δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτά που έκαναν ο Αντώνης και η Ελπίδα στις διακοπές, την ώρα που η διαδικασία ονοματοδοσίας του «καραμούζα» ξαφνιάζει τον κυρ Νίκο.

Ο Άγγελος προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθηματικά του αδιέξοδα γράφοντας αλλόκοτα ποιήματα. Η Νανά έχει έναν διάχυτο εκνευρισμό, αλλά δεν μπορεί να εντοπίσει τι ακριβώς της φταίει. Ο Στέλιος δέχεται πιέσεις στη δουλειά του από τους συνδικαλιστές, να κατέβει στις εκλογές του σωματείου. Ο Άγγελος έχει μια ιδέα για το μάρκετινγκ της μπουτίκ, που πετυχαίνει, σε αντίθεση με την προσπάθειά του στο Πανεπιστήμιο. Όλη η παρέα των εφήβων αντιμετωπίζει τα αποτελέσματα των εισαγωγικών, γεγονός που φέρνει ανακατατάξεις στις ζωές εκείνων και των οικογενειών τους.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με το trailer

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved