Media

GNTM 5: Έφτασε η ώρα των... επιστροφών- Το glam concept, τα props και το ασανσέρ!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (6-12) οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες, μιας και οι παίκτριες που είχαν αποχωρήσει επέστρεψαν, για να διεκδικήσουν μια ακόμα θέση στον διαγωνισμό. 

Ο φετινός κύκλος του ριάλιτι κρύβει όλο και περισσότερες εκπλήξεις και η αλήθεια είναι ότι όσο προχωρούν τα επεισόδια, θα βλέπουμε όλο και περισσότερα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (6-12) παρακολουθήσαμε μια ακόμα ανατροπή, μιας και οι παίκτριες που είχαν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, επέστρεψαν για να δεκδικήσουν μια ακόμα θέση στο σπίτι και φυσικά στο όνειρο της νίκης, μιας και στην ουσία είναι εκείνο που επιζητούσαν από την αρχή που δήλωσαν συμμετοχή. Τα κορίτσια μπήκαν μέσα στο set της φωτογράφησης που θα έκαναν με πολύ ενθουσιασμό και έτοιμες να δώσουν το έκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους!

Ο Χρήστος Μπίρμπας και η Mary Vitinaros βρίσκονταν εκεί για να τις υποδεχτούν και φυσικά τους περιέγραψαν αναλυτικά το concept. Οι κοπέλες ήταν ντυμένες με ρούχα υψηλής ραπτικής απόλυτα glamorous και αυτό που είχαν να κάνουν ήταν να φωτογραφηθούν μέσα σε ένα ασανσέρ με διαφορετικά props η κάθε μια, ενώ είχαν μόνο έναν λεπτό, για να βγάλουν το καλύτερο κλικ!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved