Media

Ο Περικλής Κονδυλάτος κατακεραύνωσε το GNTM: «Εισέπραξα αλαζονικές συμπεριφορές»

Gossip-tv Team

Ο Περικλής Κονδυλάτος σε δηλώσεις που έδωσε στην πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή, Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων μίλησε για το Survivor, αλλά και το GNTM.



O γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων χωρίς να μασάει τα λόγια του δήλωσε για το ριάλιτι επιβίωσης:«Δεν ξέρω απολύτως τίποτα ακόμα. Η παραγωγή δεν σε δένει με συμβόλαιο, γιατί θέλει να έχει το πάνω χέρι. Είμαι 10% στο να πάω και 90% στο να μην πάω».

Και πρόσθεσε:«Επειδή ζούμε σε εποχές δύσκολες, νιώθω ότι είμαι χυδαίος αν βγαίνω και μιλάω για τα ποσά που ακούγονται για το Survivor».

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο guest επεισόδιο που έκανε για το GNTM και αποκάλυψε ότι τελικά δεν ήταν όπως το περίμενε.

«Πήγα στα γυρίσματα του GNTM γιατί κάναμε ένα επεισόδιο με τον Βασίλη Ζούλια. Δεν πέρασα ωραία, ήταν περίεργο το κλίμα. Η Βίκυ Καγιά δεν ήταν εκεί. Αν ήταν εκεί, μπορεί να μην συνέβαινε αυτό. Εισέπραξα αλαζονικές συμπεριφορές. Δεν γίνεται να παρουσιάζεσαι στις κοπέλες ως fashion expert και να μην ξέρεις ανθρώπους που έχουν κάνει πράγματα στη χώρα σου», εξήγησε ο ίδιος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved