Media

Ελίνα Παπίλα: Αυτή είναι η αλήθεια για τις σχέσεις της με τον Καρτελιά μετά το Breakfast@star

Gossip-tv Team

 

 Η Ελίνα Παπίλα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Night Out και αποκάλυψε μεταξύ άλλων στον Θεοχάρη Ιωαννίδη ποια είναι η σχέση της με τον Γιώργο Καρτελιά μετά το τέλος του «Breakfast@star».

Αρχικά η Ελίνα είπε: «Και παλιότερα που είχα φύγει από το ραδιόφωνο και συνεργάστηκα με ένα άλλο ραδιόφωνο στη Χαλκίδα, πάλι είχαμε επικοινωνία με τον Γιώργο.»!

Και πρόσθεσε: «Όταν βλέπεσαι με τον άλλον καθημερινά έχεις καθημερινή επικοινωνία. Όταν δε βλέπεσαι καθημερινά, δεν είναι τόσο συχνή η επικοινωνία. Υπάρχει όμως επικοινωνία. Μια χαρά είμαστε, είμαστε πάρα πολύ καλά.»!

Και υπογράμμισε η Ελίνα Παπίλα: «Δεν ξέρω αν θέλουμε και οι δυο το ίδιο την τηλεόραση. Ξέρω όμως ότι ο κάθε άνθρωπος στην τηλεόραση είναι ξεχωριστός και για να δέσουν τα δίδυμα… Φώτης-Μαρία, πόσα χρόνια κάνανε μαζί εκπομπή; Αν δεις την πρώτη χρονιά και την τελευταία χρονιά θα αντιληφθείς αμέσως ότι υπάρχει ένας διαφορετικός κώδικας επικοινωνίας.

Είναι σίγουρα πιο έμπειρα τα μάτια που αποφάσισαν και το σταμάτησαν. Μπορεί και εγώ στη θέση τους να είχα αποφασίσει το ίδιο. Στεναχωρήθηκα, ναι, στενοχωρήθηκα».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved