Media

Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Η σχέση με τους Stavento ξεκίνησε από φασαρία.Με τους Rec δεν θέλω επαφή»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Ρουσσουνέλος μίλησε στο After Dark και για το διάλειμμα που είχαν οι Kings και επανήλθαν και αναφέρθηκε στους Stavento αλλά και τους Rec που δεν θέλει να έχει καμία επαφή!

«Η σχέση με τους Stavento ξεκίνησε από φασαρία», δήλωσε ο Γιάννης Ροσσουνέλος.

«Με τους Stavento δεν είχα ενεργό ρόλο. Δυο κοκόρια σε ένα κοτέτσι δεν τράβηξε, αλλά τα λέμε καλά. Με τους Rec δεν θέλω επαφή, με τον Stavento μια χαρά τα λέμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ρουσσουνέλος.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, είπε: «Είμαστε μαζί με τη σύντροφό μου κάμποσο καιρό, ήρθε η μικρή. Μπορεί να κάνουμε ένα πολιτικό επειδή έχω δυσκολευτεί πολύ με τη μικρή και τη γραφειοκρατία. Δεν πιστεύουμε στον γάμο. Την πέτυχα στην Κρήτη, ήμουν Greek lover φάση. Την έβλεπα όταν τραγουδούσα με έβλεπε κι εκείνη αλλά δεν περιμέναμε να φτάσει εδώ. Είναι από τη Νορβηγία, έμενα 10 χρόνια εδώ στην Κρήτη. Μιλάει πέντε γλώσσες. Ήταν κάτι ξεχωριστό για εμένα, είχε άλλη νοοτροπία. Ήθελα η γυναίκα να μην έχει καμία σχέση με εμένα. Πήγαμε στη Νορβηγία όταν έγινε το lockdown, η βάση μας είναι εδώ. Ήθελα να γίνω πατέρας από όταν ήμουν 20. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved