Media

Σωτήρης Χατζάκης: Η σχέση του με τον Νίκο Κούρκουλο και ο λόγος που δεν έκανε οικογένεια

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (13-12) ο Σωτήρης Χατζάκης.

Ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση του με τον Νίκο Κούρκουλο, το metoo ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν θέλησε να κάνει οικογένεια.

«Ο Νίκος Κούρκουλος μου έδωσε τη ντομπροσύνη, την ευθύτητα και τη γενναιοδωρία. Συναντηθήκαμε, με κάλεσε όταν έφυγε ο Κώστας Τσιάνος από αναπληρωτής διευθυντής λόγω κόπωσης και τότε διημείφθη το εξής, που έγινε ακριβώς έτσι, γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι κάτι άλλο έγινε. Μου λέει θέλω να σε ρωτήσω κάτι: αν γυρίσω την πλάτη θα με μαχαιρώσεις ή θα με προστατεύσεις; Και του λέω: εγώ λέω ότι θα σας προστατεύσω αλλά η ζωή θα δείξει... Και μου δίνει το χέρι και μου λέει πάμε. Κι έτσι πήγαμε μέχρι τέλους. Παρασκευή δουλεύαμε, Κυριακή μπήκε στο νοσοκομείο και τελείωσε εκεί την απίστευτη ζωή του».

Για την απόφασή του να μην αποκτήσει παιδιά, είπε πως:

«Από μικρός το σκέφτηκα, αφού κάναμε τις πρώτες χαζομάρες με τα κορίτσια και «έφυγαν» παιδιά πριν γεννηθούν και το μετανιώνω πολύ αυτό. Τότε όμως δεν είχαμε μυαλό, το μυαλό ήταν κάτω απ’ τη μέση. Μετά άρχισα να αγαπώ πολύ τα παιδιά και συνειδητοποίησα ότι προσωποποιείται η ευθύνη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved