Media

GNTM: Η Μύρια αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό και οι υπόλοιπες παίκτριες έμειναν άναυδες

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (19/12) παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη φωτογράφηση, με τις παίκτριες να δίνουν το εκατό τοις εκατό τους για να τα καταφέρουν. Κάποια όμως δεν τα κατάφερε.

Ο μεγάλος τελικός του GNTM πλησιάζει και οι δοκιμασίες έχουν δυσκολέψει αρκετά τα κορίτσια, τα οποία προσπαθούν με κάθε τρόπο να κερδίσουν μια θέση στην τελική τετράδα.

Το concept, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν, χωρίστηκε σε δύο μέρη: στο πρώτο υποδύθηκαν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφήθηκε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της - και συγκεκριμένα στο Citroën Ami, που θα κερδίσει η νικήτρια του τελικού- ενώ στο δεύτερο μέρος έπρεπε να μπουν μέσα στο αυτοκίνητό τους να αλλάξουν ρούχα, να φρεσκάρουν το μακιγιάζ και να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα υπέροχα κοσμήματα που φορούν.

Τα ζητούμενα ήταν πολλά και δύσκολα και οι απαιτήσεις των κριτών μεγάλες. Όλα τα μοντέλα δυσκολεύτηκαν πολύ ενώ κάποια δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αλλαγή του outfit μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση. Ωστόσο, όλες έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια και στο πλατό, επιβεβαιώθηκε μεν η ενέργεια της προσπάθειας αλλά οι τελικές εικόνες και το αποτέλεσμα προκάλεσαν σοβαρά ερωτηματικά.

Η guest judge Ροζάνα Γεωργίου, το super model με την τεράστια καριέρα στο εξωτερικό, έκρινε τις διαγωνιζόμενες με τη ματιά ενός πολύ επιτυχημένου μοντέλου, οι οποίες άκουσαν τα σχόλιά της με κομμένη την ανάσα.

Μια παίκτρια όμως έπρεπε να αποχωρήσει από το GNTM 5, λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved