Media

Λιάγκας σε Κατσούλη: «Ας έρθεις εδώ ρε μεγάλε να δείξουμε ποιος έχει μεγαλύτερη την δύναμη…»

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στο Πρωινό για το survivor all star και ο Γιώργος Λιάγκας του τα έχωσε!

Ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε: «Εμείς θέλαμε να έρθει ο Ντάνος. Εμείς που τον ξέραμε θέλαμε να έρθει. Εννοείται πως λείπει. Όπως τον θαύμαζα πριν μπω στο παιχνίδι, έτσι τον βλέπω και τώρα. Ανεξάρτητα από το δεν με ξέρει, δεν με βλέπει, ό,τι έχει ειπωθεί κι έχει μονταριστεί και έχει γίνει, υπάρχει σεβασμός απέναντί του, όπως και θα ήθελα να υπάρχει απέναντί μου και σε όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από αυτό το παιχνίδι. Πραγματικά θα έπρεπε να υπάρχει για μένα, και με ένα ρόλο. Παρουσίαση είναι μόνο ο Γιώργος Λιανός. Coach δεν χρειάζεται…».

Και μετά τις δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Να τ’ ανοίξω ή να μην τ’ ανοίξω… Είναι ένα αγαπητό παιδί, ένας δουλευταράς, είναι ξύπνιος επιχειρηματίας, πάει καλά και το μαγαζάκι του, ο άνθρωπος είναι συμπαθέστατος. Όμως, όλο αυτό το παλαιάς κοπής μαγκιόρικο, ας έρθεις εδώ ρε μεγάλε να δείξουμε ποιος έχει μεγαλύτερη την δύναμη… Ουσιαστικά είναι σαν να προκαλεί τον Ντάνο «έλα εδώ για να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος.

Θα του πω με αγάπη το εξής, ο καλύτερος δεν είναι πάντα ο πιο αγαπητός, ο πιο δημοφιλής και αυτός που κάνει τη μεγαλύτερη καριέρα σε οποιοδήποτε επάγγελμα. Είναι άλλο πράγμα σε κερδίζω αγωνιστικά και άλλο πράγμα με συμπαθεί ο κόσμος, βγάζω λεφτά κι έχω μεγαλύτερη διαδραστικότητα στο κομμάτι επικοινωνία. Την επίδραση που έχει ο Ντάνος στον κόσμο δεν την έχει κανείς άλλος από το Survivor, αυτή είναι η αλήθεια. Σαν Survivor χάνει που δεν είναι ο Ντάνος»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Το

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved