Media

GNTM: Το ατύχημα της Coty ανησύχησε κριτές και τηλεθεατές - Την πήραν... σηκωτή από το πλατό

Gossip-tv Team

GNTM 5: Ο μεγάλος τελικός πλησιάζει και ένα ατύχημα σόκαρε, τόσο τους συντελεστές του ριάλιτι μόδας, όσο και τους τηλεθεατές.

Η πιο σημαντική φάση στο κομμάτι του διαγωνισμού ξεκίνησε, με τις τέσσερις φιναλίστ, Αλεξία, Βικτώρια, Κότυ, Μαρίτα, να είναι μια ανάσα πριν αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις δοκιμασίες του μεγάλου τελικού!

Τα τέσσερα κορίτσια ήταν έτοιμες να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, καθώς όλες ήθελαν να πάρουν το ''εισιτήριο'' για τον μεγάλο τελικό του GNTM5.

Ο ενθουσιασμός ήταν στα ύψη, η βραδιά σπουδαία και τα μοντέλα ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για την πρώτη τους πασαρέλα. Η ώρα της πασαρέλας έφτασε και ένα απρόβλεπτο συμβάν ανέτρεψε όλα τα δεδομένα για τις φιναλίστ.

Η Coty κατά την διάρκεια της δοκιμασίας της πασαρέλας παραπάτησε δύο φορές και χτύπησε το πόδι της. Η παίκτρια άρχισε να φωνάζει από τους πόνους και αμέσως οι Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί.

Τότε, όλοι συνειδητοποίησαν πως τα πράγματα είναι άσχημα και άρχισαν να φωνάζουν τον διασώστη, ενώ λίγη ώρα αργότερα, οι δύο κριτές την πήραν... σηκωτή για να την βγάλουν από το πλατό.

Η Coty πονούσε αρκετά και τότε ο διασώστης την ενημέρωσε πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved