Media

Μάριος Καπότσης: Η γνωριμία με την Κόνι και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού

Gossip-tv Team

O Μάριος Καπότσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα για τη γνωριμία και τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά, αλλά το φλερτ στα social media και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

Αρχικά αποκάλυψε: «Με την Κόνι Μεταξά γνωριστήκαμε σε μία παραλία στη Βουλιαγμένη μέσω μίας κοινής φίλης, η οποία μετά έγινε και κουμπάρα. Θαυμάζω στην Κόνι την εργατικότητά της, είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να τα κάνει όλα, είναι ταλαντούχα»!

Και πρόσθεσε ο Μάριος Καπότσης για το φλερτ στα social media και τις στιλιστικές επιλογές της Κόνις Μεταξά δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν φορές που με φλερτάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είμαστε μαζί με την Κόνι και τα κοιτάμε χαριτολογώντας. Εκείνη δέχεται τα δεκαπλά από μένα, δεν θα μου κάνει σκηνή. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Πάντα με ρωτάει για αυτά που φοράει, αλλά ποτέ δεν με έχει ενοχλήσει κάτι οπότε δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, ο Μάριος τόνισε: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας προς το παρόν. Νομίζω όμως ότι γι’ αυτό παντρεύεσαι και κάνεις οικογένεια. Είναι ένας στόχος».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved