Media

MadWalk 2022: Η εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού στο act του Mente Fuerte έκλεψε τις εντυπώσεις

Gossip-tv Team

Το Madwalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project, o μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει τη μουσική με τη μόδα, έρχεται προβλήθηκε χθες, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο MEGA και η εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού στο act του Mente Fuerte έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το «Απωθημένο» ερμήνευσε ο Mente Fuerte, σε ένα act με εμφάνιση-έκπληξη της Μαρίας Σολωμού, κατά τη διάρκεια του catwalk της Pandora.

Όπως ήταν λογικό, η Μαρία Σολωμού τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Να αναφέρουμε ότι η εν λόγω εμφάνιση της ηθοποιού σχολιάστηκε μιας και τους τελευταίους μήνες φήμες τη θέλουν να έχει σχέση με τον Mente Fuerte κάτι που δεν έχει επιβεβαιώσει η ίδια!

Όσο για την εμφάνισή της στη σκηνή; Απλά εντυπωσιακή!

Να σας θυμίσουμε ότι η Μαρία ετοίμαζε αυτή την έκπληξη και όταν δημοσιογράφος τη κυνήγησε για να μάθει περισσότερες πληροφορίες είχε αντιδράσει έντονα και είχε πει για το εν λόγω περιστατικό:

«Δεν είπα τίποτα στον ρεπόρτερ, το είπα στον εαυτό μου και στη τύχη μου την χορεύτρια. Είναι αυτό που βρίζεις μόνος σου, δεν την απεύθυνα την βρισιά στο παιδί, προς θεού.

Ο λόγος που το έκανα αυτό και δεν το δείχνουν οι κάμερες είναι ότι κυνηγιόμασταν μισή ώρα και ήμουνα μόνη μου. Από τη στιγμή που είμαι μόνη μου τι με κυνηγάς; πάει να πει ότι κρύβομαι. Μου χάλασε την έκπληξη»!

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο act του Mente Fuerte

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved