Media

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παυλίδου: Η κόρη τους, Μελίτα λέει τα κάλαντα με τον πιο γλυκό τρόπο

Gossip-tv Team

Η μικρή Μελίτα, η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου μάς εύχεται χρόνια πολλά και μάς λέει τα κάλαντα με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η Μελίτα τους λοιπόν έκατσε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους και είπε φορώντας τις πιτζάμες της τα κάλαντα σε όλους!

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι η κόρη της, Μελίτα, ζήτησε να πει τα κάλαντα σε όλους και έτσι είδαμε τη μικρή να λέει τα κάλαντα στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast @ star!

Να σας θυμίσουμε ότι στις αρχές του μήνα η μικρούλα τους πέρασε ένα πρόβλημα υγείας και η Ελένη είχε πει μέσα από την εκπομπή: «Αχ, καλημέρα σας! Θέλω να σας πω καταρχάς ότι έχω πάρει πολλά μηνύματα για το Μελιτάκι. Ανησυχήσατε γιατί ήμασταν στο νοσοκομείο. Περάσαμε κάτι με την υγεία της, έγινε ένα συμβάν. Πήγαμε στο νοσοκομείο, το ψάξαμε. Είναι όλα καλά και φυσιολογικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη. Όλα καλά! Η συμβουλή μου στις μαμάδες είναι να απευθυνόμαστε σε γιατρό ακόμα και για το παραμικρό».

Και πρόσθεσε: «Να δώσω ένα μεγάλο φιλί στο Μελιτάκι που έχει ιωσούλα και είναι σπίτι και μας λείπει. Και σε όλα τα παιδάκια και σε όλους που ταλαιπωρούνται από αυτές τις ιώσεις. Περαστικά και γρήγορα, γιατί γίνεται ένας χαμός».

Και ο Ετεοκλής Παύλου είχε τονίσει: «Μελίτα σε αγαπάμε πάρα πολύ. Φιλάκια Μελιτάκι μας. Μας λείπεις πολύ. Να είσαι γρήγορα καλά να παίξουμε».

Δείτε παραπάνω τη μικρή της να λέει τα κάλαντα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved