Media

GNTM: Το πρώτο μήνυμα της Αλεξίας Τράικο μετά τη νίκη της - «Από πού να το πρωτοπιάσω;»

Gossip-tv Team

GNTM: Η Μαρίτα Καθητζιώτη, η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Αλεξία Τράικο ήταν οι τρεις φιναλίστ, που διεκδίκησαν τον τίτλο του GNTM 5 με την Αλέξια με 94 βαθμούς, να παίρνει τον μεγάλο τίτλο της νικήτριας! 

Στο υπέροχο σετ, οι τρεις φιναλίστ κλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν όλα όσα έχουν μάθει μέχρι τώρα, πρωταγωνιστώντας σε ένα διαφημιστικό βίντεο, όπου έπρεπε να δείξουν τις δυνατότητές τους στο πιο commercial κομμάτι του modelling.

Οι φιναλίστ έπρεπε να εξωτερικεύσουν τη δυναμική και την αυτοπεποίθησή τους, στοιχεία με τα οποία κατακτούν ό,τι θέλουν.

Ο έντονος ανταγωνισμός εναλλάχτηκε με τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό ενώ για πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες παρακολούθησαν την επίδοση του εκάστοτε μοντέλου από τις θέσεις των κριτών, δίπλα στον Τάσο Σοφρωνίου.

Στο τέλος της βραδιάς, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την μεγάλη νικήτρια, η οποία ήταν η Αλεξία Τράικο. Η νεαρή κοπέλα κέρδισε το χρηματικό έπαθλο επάθλου των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει σε γνωστά ΙΕΚ, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ, ένα ετήσιο συμβόλαιο με εταιρεία καλλυντικών και ένα αυτοκίνητο.

Μερικές ώρες μετά το φινάλε του ριάλιτι μόδας, η Αλεξία Τράικο δημοσίευσε το πρώτο της μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Συγγνώμη, τι έχει γίνει; Μισό λίγο να το συζητήσουμε, μπας και καταλάβω επιτέλους τι έχει συμβεί. Μόλις ξύπνησα… Τι μπορώ να πω για τα χθεσινά; Από πού να το πρωτοπιάσω ας πούμε; Δεν ήθελα να ανεβάσω το κλισέ στόρι και απλά να λέω ευχαριστώ πολύ. Ήθελα να είναι λίγο πιο προσωπική αυτή η στιγμή. Σίγουρα θέλω να πω πάρα πολλά ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και την αγάπη. Που με ψηφίσατε και ήσασταν εκεί. Πήρα πάρα πολλή αγάπη, χωρίς να το καταλαβαίνω στην αρχή. Και όταν βγήκα και τα είδα, πριν τον μεγάλο τελικό, απλά είχα πάθει σοκ, δεν το πίστευα. Ήσασταν όντως εκείνη η αγκαλιά που χρειαζόμουν πάρα πολλές φορές μέσα στο σπίτι και δεν την είχα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved