Media

Ησαΐας Ματιάμπα: Τρελό γέλιο με την ατάκα του on air: «Τα πετάμε όλα έξω...»

Gossip-tv Team

Ο Ησαΐας Ματιάμπα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μεταξύ πολλών μίλησε και για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί "Αντρες με τα όλα τους" στο θέατρο Βέμπο. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές, με ιδιαίτερη χροιά, ενώ τον έχουμε λατρέψει μέσα από την πολυετή καριέρα του.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά κυρίως για την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Βέμπο "Άνδρες με τα όλα τους". Μάλιστα, μια του ατάκα έκανε τους παρουσιαστές να κλάψουν από τα γέλια!

«Τα πετάμε όλα έξω, χωρίς ενδοιασμούς! Πληρωνόμαστε καλά γι’ αυτό. Όχι, δεν σβήνουν τα φώτα, φουλ ανοικτά όλα, για να φαίνονται. Όχι, δεν αισθάνομαι άσχημα γιατί ο κόσμος χειροκροτάει και μένει με το στόμα ανοιχτό. Κανονικά ανοιχτά όλα τα φώτα», είπε ο Ησαϊας Ματιάμπα προκαλώντας γέλιο στους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά.

«Σε μια από τις γενικές πρόβες που κάναμε, αισθανόμασταν κάπως αλλά μετά πήραμε το κολάι… γνωριστήκαμε και με τα παιδιά καλύτερα. Ήρθαμε κοντά. Στη γενική ναι έρχονται και συνάδελφοι, και δικοί μας άνθρωποι που μας ξέρουν καλά, που μας ξέρουν από πάνω μέχρι κάτω… Η νονά, ο παππάς που μας βάφτισε…»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved