Media

Μαυρικίου κατά Κώστα Τσουρού: «Ήμασταν φίλοι, μέχρι τη στιγμή που σχολίασε αρνητικά τον έρωτά μας»

Gossip-tv Team

O Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παραχώρησαν τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησαν άκρως αποκαλυπτικοί, μιλώντας για όλους και για όλα. 

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και μάλιστα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς, υπόσχονται να βάλουν τα δυνατά τους, για να κερδίσουν στον τελικό του J2US, μιας και είναι δυο από τους φιναλίστ.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό του Breakfast @Star και μίλησαν για όλους και για όλα ενώ, μεταξύ πολλών, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε και για συγκεκριμένα άτομα από τηλεοπτικά πάνελ που τον έχουν απογοητεύσει με τα σχόλιά τους κατά καιρούς, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρθηκε και την περίπτωση του Κώστα Τσουρού, με τον οποίο υπήρξαν φίλοι.

«Θυμάμαι τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να χτυπιέται στο πάνελ της εκπομπής που είναι και να λέει “μα, καλά, γιατί τη φιλάει μπροστά στην κάμερα;”. Θυμάμαι τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να σχολιάζει άσχημα. Με καμία εκπομπή δεν έχω πρόβλημα, απλά είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι που κατά καιρούς με έχουν απογοητεύσει, με έχουν στεναχωρήσει, με έχουν πληγώσει»

«Με τον Κώστα Τσουρό ήμασταν φίλοι μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε να σχολιάζει αρνητικά τον έρωτά μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φιμώσω αυτό που αισθάνομαι. Του έστειλα μήνυμα και του είπα “τι πρόβλημα υπάρχει;”. Βγήκε την επομένη για να το πουλήσει όλο αυτό, αντί να μου στείλει ένα μήνυμα όπως του έστειλα κι εγώ. Και το είπε δημόσια στον αέρα ότι “ο Μαυρίκιος μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε το λόγο”».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved