Media

Μεγάλη ένταση στο Πρωινό: Η έκρηξη της Πετρογιάννη on air: «Μη μιλάς…»

Gossip-tv Team

Ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής Το Πρωινό, η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Αφορμή για το ξέσπασμα της στάθηκαν οι νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη φρικιαστική υπόθεση στο Ίλιον. Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο γονείς διαχειρίστηκαν την μαρτυρία ανήλικης να ουρλιάζει ζητώντας βοήθεια.

«Παίρνεις την πέτρα και την στύβεις, όταν ακούς ένα κορίτσι να ουρλιάζει», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Τάσο Τεργιάκη να απαντά: «Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όταν ξέρεις ότι στην γειτονιά υπάρχει ο πατέρας αυτουνού και μπορεί να σου χτυπήσει το κουδούνι, ή να έχει όπλα ή ναρκωτικά».

Και πρόσθεσε: «Μη μιλάς, κάτσε στη σιωπή σου… Τώρα τι λέτε; Εύχομαι το κορίτσι αυτό να είναι καλά και εύχομαι να πάει να μιλήσει; Εσύ τι έκανες; Εσύ τι θα έκανες; Δεν θα έπαιρνες τηλέφωνο; Εγώ ξέρω ότι και οι τέσσερις εδώ θα φέρναμε τον κόσμο ανάποδα, αν ακούγαμε ένα παιδί να ουρλιάζει», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Θα γυρίζαμε τον κόσμο ανάποδα, είτε ως χαρακτήρες, είτε γιατί έχουμε μια δύναμη λόγω της δουλειάς που κάνουμε, να το πούμε για να είμαστε ειλικρινείς», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved