Media

Η Κατερίνα Καινούργιου «βρήκε» τους νικητές του J2US

Gossip-tv Team

 

H Κατερίνα Καινούργιου είχε καλεσμένους στην εκπομπή Super Κατερίνα τον Αντώνη Παπαηλία και τον Λευτέρη Μητσόπουλο και τόνισε ότι θέλει να είναι οι νικητές του μεγάλου τελικού του J2US.

Ο Νίκος Κοκλώνης και η ξεχωριστή παρέα του J2US την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα υποδεχτούν στο stage τις Mέλιsses και μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, υπόσχονται να βάλουν φωτιά στο live του τελικού.

Ο Νίκος Κοκλώνης θα καλωσορίσει ξανά στη σκηνή του Just The 2 Of Us και τα 16 ζευγάρια που διαγωνίστηκαν αυτή τη σεζόν και η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με τη Λόλα, η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη και ο Πάνος Τριανταφύλλου με τη Φωτεινή Δάρρα, θα δώσουν ρεσιτάλ ερμηνείας στον τελικό του J2us!

Η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας τους καλεσμένους της είπε: «Είστε οι νικητές. Μου έχει πει ο Νίκος Κοκλώνης και ο Alpha να μην λέω ποιους θέλω νικητές, Αλλά εγώ λέω πως εσείς είστε οι νικητές. Το ξέρεις ότι θα κερδίσετε αύριο. Πέρα από την πλάκα όσοι έρχονται εδώ και τους ρωτάμε και ο Μαυρίκιος και η Ματίνα και ο Πάνος, όλοι θέλουν εσάς. Είστε και οι δυο τόσο καλοί που δεν ξέραμε ποιος είναι ο τραγουδιστής και ποιος ο coach»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved