Media

Ναταλί Κάκκαβα για Πόπη Τσαπανίδου: «Είπα ξείπα, το έχουμε δει να συμβαίνει...» (Video)

Gossip-tv Team

Η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε για το σκάνδαλο σχετικά με την Εύα Καϊλή, αλλά και την απόφαση που πήρε η Πόπη Τσαπανίδου να παραιτηθεί από το Open και να γίνει εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ!

Αρχικά η Ναταλία Κάκκαβα: «Δεν πέφτω πια με τίποτα και για κανέναν από τα σύννεφα γιατί εκεί που λες δεν το περίμενα για τον έναν, σκάει κάτι άλλο για άλλον… Δεν πάμε καλά, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά μόνο για εμένα και τον άνδρα μου και μέχρι εκεί. Όταν συνεργαστήκαμε με την Εύα, ήταν πριν 17-18 χρόνια. Ήμασταν συνομήλικες, οπότε τι συμπέρασμα να βγάλεις για έναν άνθρωπο. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση, ήταν πως πέρα από ένα πολύ όμορφο κορίτσι, ήταν φιλόδοξη. Ήταν ένα φιλόδοξο πλάσμα. Δεν είναι απαραίτητα κακό. Είχε τις περγαμηνές της, τα πτυχία της και της άρεσε ο φακός. Ως εκεί».

Και στη συνέχεια τόνισε: «Νομίζω ότι κ. Τσαπανίδου είναι πολύ ικανή γυναίκα για να παίρνει αποφάσεις που αφορούν το καλύτερο μέλλον για εκείνη. Καλώς έκανε, αφού ήταν δική της απόφαση, και της εύχομαι καλή επιτυχία. Ούτως ή άλλως έχει αποδείξει ότι με ό,τι καταπιάνεται το κάνει καλά. Είπα ξείπα. Το έχουμε δει να συμβαίνει ουκ ολίγες φορές. Κι εμείς οι ίδιοι το έχουμε πει ότι ποτέ δεν θα κάνω κάτι και να που έρχεται η στιγμή, που αναιρείς τα λεγόμενά σου».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Super Κατερίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved