Media

J2US τελικός: Η έναρξη του φαντασμαγορικού σόου και η ανακοίνωση του Κοκλώνη που μας αιφνιδίασε!

Gossip-tv Team

J2US τελικός: Ο τελικός του σόου ξεκίνησε με τραγούδι αλλά και με μία ανακοίνωση διά στόματος Νίκου Κοκλώνη αιφνιδιάζοντας τους πάντες!

Στο μεγάλο φινάλε του σόου θα στηθεί ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι με τον Νίκο Κοκλώνη, την all star παρέα των κριτών και όλα τα πρόσωπα που πέρασαν από το J2US!
Στην έναρξη του τελικού του σόου, ο Νίκος Κοκλώνης – ως είθισται – τραγούδησε και έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και με τους χορευτές που τον πλαισίωναν να «ξεσηκώνουν» τόσο το πλατό όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα, ο Νίκος μέσα από το τραγούδι του αποκάλυψε ότι το J2us σύντομα θα είναι ξανά κοντά μας...

Βέβαια, δεν το είπε μόνο τραγουδιστά, αλλά στα δέκα πρώτα λεπτά που είχε ξεκινήσει ο τελικός του σόου αιφνιδίασε τους πάντες αφού ανακοίνωσε ότι το J2US επιστρέφει και πολύ σύντομα... μέσα σε λίγες εβδομάδες!

Ναι, καλά διαβάσατε το J2US επιστρέφει τον Φεβρουάριο!


Σαρωτικός και απρόβλεπτος όπως πάντα έχει ετοιμάσει ένα πάρτι που δεν θα έχει προηγούμενο!


Το μεγαλύτερο πάρτι της τηλεόρασης που ξεκίνησε το 2022 και θα τελειώσει…το 2023!

Έναν τελικό που θα έχει αγωνία, θέαμα, λάμψη, αλλά και μοναδικούς καλεσμένους!
Τα τέσσερα ζευγάρια των φιναλίστ που διεκδικούν τη νίκη του «Just the 2 of Us», Ιλάειρα Ζήση – Μαυρίκιος Μαυρικίου, Λευτέρης Μητσόπουλος – Λόλα, Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης και Πάνος Τριανταφύλλου – Φωτεινή Δάρρα έχουν βάλει τα δυνατά τους για την τελική αναμέτρηση που θα γίνει ανάμεσα σε τρία τραγούδια, ένα τραγούδι που έχουν ήδη τραγουδήσει στο παρελθόν, ένα τραγούδι δικής τους επιλογής και ένα τραγούδι κοινό για όλους, το «Φίλα με» σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνευμένο από τον Σταμάτη Κραουνάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved