Media

J2US Τελικός - Μητσόπουλος: «Ο Φραγκολιάς μου είπε να μη γυρίσω στο Happy Day αν δεν το πάρω»

J2US τελικός: Ούτε και οι ίδιοι περίμεναν τη νίκη τους, γι' αυτό και ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα, κατά κόσμον Αντώνης Παπαηλίας ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι μετά την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη. 

Ο γνωστός stand up comedian και συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day και η ξεχωριστή περσόνα που εμφανίζεται στο πλευρό του Τόνυ Σφήνου, μετά το τέλος του live μίλησαν αποκλειστικά στο gossip-tv για τον θρίαμβό τους με τα μάτια βουρκωμένα από συγκίνηση αλλά και με πολλή χαρά αλλά και με ενθουσιασμό για την αγάπη που εισέπραξαν, κυρίως από το κοινό το οποίο φυσικά και τους ανέδειξε.

«Είναι και τα τέσσερα ζευγάρια νικητές» είπε ο Λευτέρης ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τη νίκη του. Μάλιστα, μαζί του συμφώνησε και η Λόλα ότι και για τους δύο το J2US και η συμμετοχή τους έμοιαζε σαν ένα πάρτι κάθε φορά που έκαναν πρόβες ή εμφανίζονταν στη σκηνή του για το live.

Ακόμα και αν δεν κέρδιζαν την πρώτη θέση, πάντως, τόσο ο Λευτέρης όσο και ο Αντώνης επεσήμαναν πως μόνο κερδισμένοι βγήκαν από τη συμμετοχή τους, κυρίως γιατί έγιναν δύο πολύ καλοί φίλοι που ταίριαξαν από το πρώτο λεπτό.

Όσο για τον Λευτέρη Μητσόπουλο, την ερχόμενη Τρίτη που θα βγει και πάλι στον αέρα το Happy Day σκοπεύει να τρέξει πρώτα στον Κώστα Φραγκολιά που τον είχε... απειλήσει να μην πατήσει το πόδι του στο πλατό αν δεν έπαιρνε την πρώτη θέση.

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν οι δύο νικητές μετά το τέλος του πρωτοχρονιάτικου live:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved