Media

Καινούργιου: Η πρόταση on air στον Κοκλώνη: «Σου έρχομαι παίκτρια στο J2US μόνο με έναν όρο»

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα:  Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια.. δελεαστική πρόταση στον Νίκο Κοκλώνη για το J2us και του έθεσε ένα όρο.

Αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης είπε για το J2US: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισε αυτό το ζευγάρι. Ήταν ντέρμπι φέτος, δεν ήξερα ποιος θα είναι νικητής μέχρι το τέλος. Όταν ήρθε το αποτέλεσμα και άνοιξα και το είδα, δεν το κρύβω, χάρηκα πάρα πολύ. Όλα τα ζευγάρια τα αγαπώ, αλλά εκείνοι δοκιμάστηκαν σε όλα τα είδη, δεν γκρίνιαξαν ποτέ, έκαναν πάντα ότι τους έλεγαν, δούλευαν ασταμάτησα κι αυτό τους έκανε να ξεχωρίσουν στα μάτια του κόσμου»!

Και πρόσθεσε: «Δικιά μου πρόταση ήταν η Λόλα με τον Λευτέρη. Η Λόλα έκλαψε όταν έγινε η πρόταση. Είναι μεγάλη μου χαρά που δυο παιδιά τα οποία δεν ήταν το φαβορί, ούτε οι δημοφιλείς, να κερδίζουν το έπαθλο. Η Εύη Δρούτσα θέλει να γράψει τραγούδι για τον Λευτέρη. Θα το προσπαθήσω ο νικητής του J2US να κάνει καριέρα, είναι ένας στόχος που

Και αποκάλυψε: «Το Just συνεχίζεται, είμαι πολύ περήφανος που είμαι στην οικογένεια του Alpha, η διοίκηση και το πρόγραμμα μας αγκάλιασαν, θα ήμουν στεναχωρημένος αν αναγκαζόμουν να μην είμαι εκεί. Το νέο J2US θα είναι μεγάλο, με περισσότερα ζευγάρια και περισσότερες ανατροπές. Η έκπληξη είναι “γιατί το κάνει τώρα το Just; Τι θα κάνει τον Σεπτέμβριο;”. Δεν θα είναι All Star, θα είναι κανονικό με νέα ζευγάρια».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, η Κατερίνα Καινούργιου του ζήτησε να συμμετέχει στο J2US με έναν όρο όμως. «Δεν θέλω να συμπαρουσιάσουμε, θέλω να κάνω πράγματα μόνη μου. Θα έρθω σαν παίκτρια μόνο αν μου φέρεις σαν κόουτς τον Νίκο Οικονομόπουλο».

Με τον Νίκο Κοκλώνη να της απαντά: «Επειδή είμαι και λαϊκός τραγουδιστής, δεν ξέρω αν μπορώ να έχω τέτοιο ανταγωνισμό στο σόου. Στην παρουσίαση μπορώ, αλλά όχι στο τραγούδι».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Super Κατερίνα!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved