Media

J2US: Επιστρέφει στις 18 Φεβρουαρίου; Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που κάνουν συζητήσεις για το σόου

Gossip-tv Team

J2US: Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Νίκο Κοκλώνη και τον ALPHA, μέχρι στιγμής, γίνονται σε θετικό κλίμα και οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν σύντομα.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού «Just the 2 of Us», με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ALPHA, στον τομέα της ψυχαγωγίας, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Κι ενώ το πρότζεκτ ολοκληρώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την ανάδειξη του Λευτέρη Μητσόπουλου και της Λόλας σε μεγάλους νικητές, οι υπεύθυνοι του σταθμού και ο παρουσιαστής - παραγωγός έχουν ήδη κάνει συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο ο οποίος μάλιστα θα προβληθεί στις οθόνες μας άμεσα.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει ενώ μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό μας» αποκάλυψαν τα πρώτα ονόματα που κάνουν συζητήσεις για το J2US.

Ο λόγος για τον ηθοποιό, Στέλιο Κρητικό, τον τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλο και την Τζένη Διαγούπη. Επίσης, ο Νίκος Κοκλώνης επιθυμεί να κάνει συνάντηση με τον Τάσο Τρύφωνος, την Ανδρομάχη, την Ειρήνη Μερκούρη και την Εύη Δαέλη.

Τέλος, ο Alpha σκέφτεται η ημερομηνία της πρεμιέρας να είναι στις 18 Φεβρουαρίου προκειμένου να προλάβουν την προεκλογική περίοδο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved