Media

Survivor All Star: Ο Μπο και η Καρολίνα Καλύβα είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ!

Gossip-tv Team

Μπορεί η Καρολίνα Καλύβα να είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο αφού συμμετέχει στο Survivor All Star, όμως άφησε πίσω της έναν μεγάλο έρωτα που θα συνεχίσει να είναι δυνατός, παρ' όλο που θα δοκιμαστεί. 

Τουλάχιστον αυτό αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Γεια σου σήμερα (8/1) με τη Σοφιάννα Αβραμάκη η οποία είναι επιστήθια φίλη της Καρολίνας να επιβεβαιώνει ότι η τελευταία είναι σε σχέση με έναν άλλο Survivor, τον Μπο.

Η Σοφιάννα απέφυγε να αποκαλύψει πώς ήρθαν κοντά οι δυο τους όμως τόνισε ότι ταιριάζουν πάρα πολύ και πως είναι πολύ ερωτευμένοι εδώ και λίγο διάστημα, σχεδόν έναν μήνα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα ένα ερωτευμένο ζευγάρι στο Survivor All Star αφού ο Μπο με δηλώσεις του στην εκπομπή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ταξιδέψει και εκείνος για τον Άγιο Δομίνικο αφού του έχει γίνει πρόταση και την έχει συζητήσει. Δεν έδωσε όμως περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο Μπο και η Καρολίνα έχουν ένα ακόμα κοινό, το γεγονός ότι είναι και οι δύο αμερικανοτραφείς και τους αρέσουν τα ίδια πράγματα.

Στις δηλώσεις του, ο Μπο αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στη μεγάλη απώλεια κιλών που είχε κατά τη συμμετοχή του στο Survivor το 2017 στο οποίο μπήκε 118 κιλά και επέστρεψε στην Ελλάδα 85. Από τότε, όπως τόνισε, προσέχει πάρα πολύ τι τρώει και κάνει τη γυμναστική του. Άλλο ένα κοινό σημείο με την πάντα fit Καρολίνα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με την αποκάλυψη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved