Media

Survivor All Star: Έτσι θα χωριστούν οι ομάδες- Τι θα γίνει με τα ζευγάρια του ριάλιτι;

Gossip-tv Team

Το Survivor All Star θα κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ (8-1) στις 9, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και οι τηλεθεατές ανυπομονούν πώς και πώς για το ριάλιτι επιβίιωσης.

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, που το παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Το μεσημέρι της Κυριακής (8-1) μέσα από την εκπομπή "Γεια σου" ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας παρουσιάσε αναλυτικό ρεπορτάζ για το Survivor All Star και το πώς πρόκειται να χωριστούν οι ομάδες. Όπως όλα δείχνουν, τα ζευγάρια του Survivor θα βρίσκονται σε διαφορετικές ομάδες.

Ο χωρισμός των ζευγαριών...

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η αρχή γίνεται με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο οι οποίοι και θα βρεθούν σε διαφορετικές ομάδες, ενώ το ίδιο θα γίνει και για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον αγαπημένο της, Σάκη Κατσούλη που θα ντυθούν με διαφορετικά χρώματα. Όσον αφορά την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον καλό της, Σπύρο Μαρτίκα, θα θυμηθούν το ξεκίνημα του προηγούμενου κύκλου του Survivor, όταν δηλαδή εκείνος ήταν στους μαχητές και η Βρισηίδα στους διασήμους.

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved