Media

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις ομάδες και η Βρισηίδα «ξίνισε»

Gossip-tv Team

Το Survivor All Star έκανε πρεμιέρα σήμερα το βράδυ (8-1) στις 9, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και οι τηλεθεατές ήταν καθηλωμένοι μπροστά από τις τηλεοπτικές τους οθόνες.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους παίκτες στο ανανεωμένο πλέον run και αφού συνομίλησε λίγο μαζί τους ανακοίνωσε το πως χωρίζονται οι ομάδες. Όπως τόνισε ο ίδιος, για μια ακόμη χρονιά, οι παίκτες θα χωριστούν σε… Διάσημους και Μαχητές, δηλαδή στην κόκκινη και την μπλε ομάδα.

Η αρχή έγινε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο οι οποίοι και βρέθηκαν σε διαφορετικές ομάδες, ενώ το ίδιο έγινε και για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον αγαπημένο της, Σάκη Κατσούλη που θα ντυθούν με διαφορετικά χρώματα.

Αυτό δεν άρεσε και πολύ στην Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία κατέβασε... τα μούτρα της, καθώς ήθελε να είναι δίπλα στον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα.

Όταν ο Γιώργος Λιανός της έδωσε τον λόγο, η ίδια υποστήριξε πως μέχρι να ανακοινώσει το όνομα της Στέλλας -που είναι και η μόνη που γνωρίζει από τους παίκτες διότι ήταν μαζί στο περσινό Survivor- ήταν στεναχωρημένη αλλά αφού έχει εκείνη δίπλα της βρήκε πάλι το κέφι της.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομάδες χωρίστηκαν ως εξής:

Οι Διάσημοι είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.

Οι Μαχητές είναι οι: Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το πως χωρίστηκαν οι δύο ομάδες και την αντίδραση της Βρισηίδας.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved