Media

Survivor All Star: Δεν πρόλαβαν να φτάσουν στην καλύβα, άρχισαν οι καβγάδες!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Ηττημένοι οι Μπλε, με το που έφτασαν στην καλύβα τους, άρχισαν και τις γκρίνιες! 

Στην προσπάθειά τους όλοι οι παίκτες να φτιάξουν όπως όπως το μέρος όπου θα μένουν και θα κοιμούνται, μιας και δεν έχουν ακόμα σκέπαστρο, αφού φέτος το παιχνίδι δυσκόλεψε και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες του Άγιου Δομίνικου, ήρθαν σε αντιπαράθεση.

Ο καθένας έλεγε την άποψή του για το πώς πρέπει να διαμορφώσουν έτσι τον χώρο ώστε να προστατευτούν. Είχαν στη διάθεσή τους μόνο μία μικρή εξέδρα χωρίς κανένα σκέπαστρο. Έτσι όλοι τους βάλθηκαν να βρουν τον τρόπο για να προστατεύονται, ειδικά το βράδυ που μπορεί τη μία στιγμή να έχουν λιακάδα και την άλλη κατακλυσμό από βροχή.

Ο Τάκης Καραγκούνιας άρχισε αμέσως τη δουλειά, κάτι όμως που βρήκε αντίθετο τον Περικλή Κονδυλάτο ο οποίος ήθελε πρώτα να συζητήσει το όλο θέμα για να καταλήξουν όλοι μαζί πώς θα έφτιαχναν την καλύβα και το σκέπαστρο.

«Μου έχεις εμπιστοσύνη;» τον ρώτησε ο Καραγκούνιας όταν ο Κονδυλάτος έσπευσε να του πει κάποια πράγματα για το πώς φανταζόταν εκείνος την καλύβα. Ο τελευταίος θύμωσε που άκουσε αυτή την ερώτηση, λέγοντας πως δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη αν προηγουμένως δεν συμφωνούσαν όλοι μαζί πώς θα την έφτιαχναν.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στους δύο παίκτες της μπλε ομάδας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved